joi, 28 august 2014

Cernavoda Pod - Medgidia - Agigea - Constanta. Pe langa Dunare.

O reeditare a unei ture facute anul trecut, doar ca anul acesta am inceput tura de la Cernavoda si de la Murfatlar am mers pe partea stanga a canalului. Puctul terminus a fost in Constanta de unde am luat trenul inapoi spre Bucuresti, nu inainte de a face o plimbare pe faleza din Constanta.



































Predeal - Trei Brazi - Poiana Secuilor - Predeal.



In Predeal am fost de nenumarate ori insa nicioadata nu am urcat la Trei Brazi, nici cu bicicleta nici in drumetie, asa ca atunci cand am vazut tura lui Andrei mi-am propus sa o fac si eu pana la sfarsitul anului. Traseul incepe in Predeal, urca spre cabana Trei Brazi si cabana Poiana Secuilor si continua pe traseu turistic marcat ( triunghi galben ) spre Cheile Rasnoavei si Paraul Rece. Zis si facut, doar ca din neatentie de la cabana Secuilor am intrat pe traseul turistic marcat in sens invers si in loc sa merg spre Cheile Rasnoavei, m-am afundat in padure iesind in Timisul de Sus, de unde am urcat inapoi pe DN spre Predeal. Multe regrete nu am avut deoarece traseul de la cabana Secuilor spre Timis este o poteca prin padure, inclinata, nu foarte dificila de parcurs si care iese exact la baza urcarii spre Predeal dinspre Timis. 
Traseul este foarte bine marcat, nu este pericol de ratacire insa este de preferat sa fie strabatut in zile in care nu a plouat anterior. 
Cheile Rasnoavei le las pentru o tura viitoare :)

Mai jos cateva poze.